Teatterimatka Poriin lauantaina 31.10.2020

"Näytelmä, joka menee pieleen"

Esitys alkaa kello 13. Matkan hinta 80€ / hlö. Hintaan kuuluu bussimatkat sekä ruokailu. Ruokailu esityksen jälkeen.

Vaihtoehtoina kala- tai liharuoka :

  •  Loimutettua siikaa, sienikastiketta ja tillivoiperunaa
  •  Ylikypsää entrecôteta, yrttivoita, paahdettuja perunoita sekä kauden kasviksia

Auto lähtee Sauvosta, kyytiin otetaan Kupittaan Veritas Stadionin parkkipaikalta ja Turun linja-autoasemalta sekä tarvittaessa matkan varrelta. Tarkemmat tiedot bussin aikataulusta myöhemmin.
Ilmoittautumiset 26.9 mennessä Torsti Rekola 050 571 1303 tai torsti.rekola(at)matkailulehti.fi. Huom! ilmoita samalla myös valitsemasi ruokavaihtoehto.

 

Hykerryttävä komedia ensi-illasta, jossa kaikki menee pieleen!

Innokas harrastajateatteriryhmä on vihdoin löytänyt voimavaroilleen sopivan näytelmän; aidon brittiläisen murhamysteerin: "Murha Havershamin kartanossa". Roolitus on täydellinen, lavasteet ja rekvisiitta ajanmukaiset. Mutta. Kun esityksen ensi-ilta koittaa, mikään ei mene suunnitelman mukaisesti. Toisin sanoen kaikki mikä voi mennä pieleen…myös menee pieleen!

Poskettoman kaaoksen keskellä urheat amatöörinäyttelijät joutuvat käyttämään kaiken osaamisensa ja sinnikkyytensä, jotta ensi-ilta saadaan vietyä kunnialla loppuun. Epäonnisen teatteriryhmän tunarointia ja siitä kehittyvää hillitöntä tilannekomiikkaa seuratessaan yleisö saa suorastaan ulvoa naurusta!